Wesley

Vorig jaar heb ik mijn maatschappelijke stage bij MDKL gelopen. Dertig klokuren zijn zo voorbij gevlogen. Dit verwondert je ook niet als je ziet wat de stichting allemaal biedt. Het werken bij MKDL is enorm dankbaar, ook ontwikkel je veel sociale contacten, creeër je veel verantwoordelijkheden voor maatschappelijke belangen en kom je bovendien veel te weten over dingen die veteranen hebben meegemaakt. Voor de autotechneuten in spé zijn er verschillende voertuigen die een opknapbeurt nodig hebben. Daarbij wordt je altijd hulp aangeboden als je iets niet weet of begrijpt.

De mensen die hier komen zijn enorm gretig om je te helpen en dingen uit te leggen. Verder is het geen probleem als je eens geen zin hebt om te schuren, want de technische richting is slechts één van de vele faciliteiten die MDKL je aanbiedt. MKDL is dus heel flexibel, ruimdenkend en behulpzaam. Daarnaast kun je bij MDKL Nuth altijd terecht, het inloopcentrum is 365 dagen per jaar geopend en dus is het drukke sociale leven goed te combineren met je maatschappelijke stage. Dus als je eens een dag niet kan, dan is dat geen probleem.

Kortom: MDKL is dé stageplek voor jou, omdat de sfeer altijd goed is, het werk afwisselend en aantrekkelijk is en heel leerzaam.

Geschreven door Wesley.