Huisband

Even voorstellen:  
De band is ontstaan nadat er een voorgaand muziekproject op de Locatie MDKL in Nuth was gestopt en er toch nog altijd het gevoel van verbondenheid door muziek maken bleef. Hierop zijn we met enkele betrokkenen eens voorzichtig begonnen met het uitzoeken van enkele nummers wat weer geresulteerd heeft in ons huidige repertoire. We hebben ondertussen een 20-tal nummers die wij uitvoeren tijdens evenementen op en ondersteund bij Nuldelijn  activiteiten.

Onze band naam is ontstaan omdat we van mening zijn dat in de Stichting MDKL Nederland dit een veelgehoorde uitspraak is en  “Gewoon Omdat Het Kan” .

Onze muziek varieert van muziek uit de Jaren 60 tot hedendaags. Voor elke bezoeker wat wils, van Ricky Nelson naar The Doors en van The Rolling-Stones tot Amy Mc Donald , Nederlandstalig en zelfs enkele Duitstalige nummers.
Al deze nummers spelen wij op onze eigen manier en met uiteraard veel plezier waardoor het kan zijn dat we tussen of tijdens het spelen in een spontane lachbui kunnen uitbarsten en ook geldt hier weer:  “Gewoon Omdat Het Kan”  !!!!