Evenementen & Speciale activiteiten

Ontmoetingsactiviteit

Samen met (ex-)collega’s terugkijken en verhalen uitwisselen in een ontspannen en veilige omgeving.
Een ontmoetingsactiviteit is geen reünie. Het is een ontspannend programma waar ook aandacht is voor de keerzijde van het beroep en ingrijpende gebeurtenissen. Dit wordt afgewisseld met activiteiten. Er wordt ook veel gelachen. Er is ruimte om ongedwongen samen te zijn. Begeleiding bestaat uit het bieden van een luisterend oor en het geven van individueel advies.

Reünie

Het plezier van een reünie behoeft verder geen uitleg. Samen met je eigen groep terugkijken op toen. Welke muziek draaiden we toen? Weet je nog? Hoe gaat het met die en die?
Samen met de stichting wordt uw reünie een daverend succes. We beschikken over allerlei recreatieve mogelijkheden en faciliteiten die uw reünie tot een onvergetelijke ervaring maken.

Partnerbijeenkomsten

Veel aandacht gaat uit naar de mens in het uniform en terecht. De impact die een ingrijpende gebeurtenis heeft op partners, kinderen of vrienden wordt echter vaak onderschat. Daarom organiseert de stichting regionale bijeenkomsten voor partners.
Samen met andere partners van geüniformeerde bent u één of meer dagen te gast bij ons, of bij enkele bijeenkomsten in de regio.

Feestdagen

Niemand is graag alleen tijdens feestdagen. Daarom organiseert de stichting speciale activiteiten voor alleenstaanden en partners tijdens de feestdagen.
Er wordt in een ongedwongen sfeer een feestelijke activiteit aangeboden. Er is ook tijd om met de andere gasten stil te staan waarom u alleen bent.

Alle activiteiten in het kader van dienstverlening, educatie en advies worden door de stichting geregistreerd met als doel het waarborgen van kwaliteit en het genereren van managementinformatie.